LICHAAM OP
BESTELLING?

Je leest het goed, je kan bij ons een lichaam bestellen, à la carte.
We willen allemaal slank, sterk, fit, energiek, mobiel en gezond zijn. Echter is niet alles voor iedereen even belangrijk. Tijdens ons gratis intakegesprek helpen we je om jouw ideale lichaam te bepalen.

Hieruit rolt een plan dat perfect aansluit bij jouw situatie. We kijken o.a. naar beschikbare tijd, financiële ruimte en thuissituatie, zodat niets jou in de weg staat om dit lichaam te bereiken. Kijk hieronder voor de mogelijkheden en hoe we het aanpakken.

Plan je gratis intake en proefles

Wat zou jij het liefste willen?

Weg met die buik!

Blijvend afvallen

Bewegen zonder pijn

Geen lichamelijke klachten meer

Strakker lijf

Vet eruit spier erin

Nou moe?!

Straks niet meer!

300+

Sporters zijn jou voorgegaan

sporters

Man 40 plus

32%

19%

17%

15%

Reborn!

Man 60 plus

32%

19%

17%

15%

Reborn!

Plan nu jouw gratis intakegesprek

Inclusief proefles!

Bekijk onze werkwijze

Huidige situatie

Wens

Gustaw

Periodieke metingen en consults

Become reborn!

Plan je gratis intake

Plan nu je gratis intakegesprek.

Wil je meer weten?

Dit zijn de meestgestelde vragen.

Hoelang duurt het traject?

Onze zeer persoonlijke trajecten duren in de regel een jaar of langer. Dit zorgt ervoor dat je jezelf blijvend nieuw gedrag eigen kunt maken dat jouw doelen blijvend ondersteunt.

De meeste van onze klanten blijven ook daarna jarenlang en werken steeds verder aan hun fysieke en mentale doelen.

Hoe vaak moet ik trainen?

De meeste van onze klanten trainen één tot drie keer per week begeleid in de personal training en/of small group training. Eventueel in combinatie met vrij fitness of een andere sport.

Hoelang duurt een training?

De personal trainingsessies duren meestal 30 tot 45 minuten. De small group training duurt 45 minuten. Vrij sporten kan zolang je wil, maar duurt meestal 30 tot 60 minuten.

We houden van efficiënt trainen en hoeven in onze privé gezondheidsclub nooit te wachten, zoeken of van plan te veranderen. Hierdoor kunnen we heel veel gedaan krijgen in een kort tijdsbestek.

Moet ik een dieet volgen? Zo ja, wat voor één dan?

Een dieet is voor zieke mensen. Zelfs als jij een of meerdere aandoeningen hebt, beschouwen we jou niet als een patiënt. Onze aanpak kan je daarom beter zien als een nieuw eetpatroon en nieuwe leefstijl.

Wil jij net als de meeste van onze klanten 10 tot 50 kg afvallen? Dan starten we meestal met een ketogeen plan. Hiermee val je relatief gemakkelijk 400 tot 800 gram per week af zonder veel trek, cravings of een haperend brein.

Bij het bereiken van jouw streefgewricht, volgt er een begeleide herintroductie van koolhydraten in jouw voedingspatroon.

De exacte invulling van het ketogene plan evenals de fase die daarna volgt, is zeer persoonlijk en houdt onder andere rekening met jouw sportbeoefening, voedselvoorkeuren en gezinssituatie.

Wat voor klanten begeleiden jullie?

Onze klanten zijn voornamelijk mensen tussen de 30 tot 70 jaar met 10 tot 50 kilo overgewicht. Wij helpen onze klanten duurzaam gezond te worden en te blijven. Vaak hebben spelen er één of meerdere fysieke aandoeningen (bijvoorbeeld diabetes, kanker of gewrichtsproblemen) en/of pijnklachten die zij aan willen pakken naast hun overgewicht.

Kunnen mijn kinderen ook mee (doen)?

Om het sporten zo toegankelijk mogelijk te maken, hebben we voor de kinderen van onze klanten een speciaal ingerichte monkeygym trainingshoek. Je vindt hier een opblaasbare trampoline(airtrack), zachte matten, blokken en gewichten.

De kinderen kunnen zich hier vermaken/trainen/uitrazen terwijl hun moeder, vader of beiden getraind worden. Vaak doen de kinderen ook mee met de training van hun ouders in een aangepaste trainingsvorm.

Hoeveel discipline heb ik nodig voor dit traject?

Aan het begin en tijdens jouw transformatietraject brengen wij al jouw belemmeringen om te gaan sporten in kaart en zorgen wij samen dat deze geen probleem meer vormen.

Het gros van jouw traject vindt daarnaast plaats op afspraak en wordt door ons begeleid. Je hoeft het niet allemaal zelf uit te vogelen of op te lossen als het even niet lekker gaat. Wij zorgen dat het toch lukt.

Voor het personal training deel van jouw traject ‘koop’ je de discipline bovendien af door af te spreken dat je wekelijks gaat trainen. De trainer staat klaar voor je, wat de drempel om te gaan sporten sterk verlaagt.

Ook voor de small group training moet je je aanmelden, kennen we iedereen en zien we hoe vaak je komt. Waar nodig kunnen we aan de bel trekken mocht je niet (kunnen) komen trainen om wat voor reden dan ook.

Vrij sporten vergt meer discipline, maar wordt ook door ons begeleid met een passend schema zodat je steeds dichter bij jouw doel komt.

De voedingscoaching vindt regelmatig plaats en onze food app helpt je om inzicht te krijgen in jouw voeding en bij het plannen van jouw eten.

Bovendien moedigen wij jou aan om ons te appen, mocht je ergens niet uit komen. Dit alles, om er voor te zorgen dat je jouw doel bereikt met zo min mogelijk struikelblokken.

Hoeveel kost een traject voor een lichamelijke transformatie?

De meeste klanten besteden tussen € 300 en € 600 per maand aan hun jaartraject. Dit is inclusief 1-2x per week begeleid trainen (1 op 1 of small group personal training), vrij fitness, diëtetiek begeleiding en supplementen. De startfase (en daarmee de kosten) is altijd intensiever dan het 2de/3de/4de kwartaal van een jaartraject.

De individuele kosten hangen echter sterk af van jouw wensen, de gestelde doelen en hoeveelheid lichamelijke en/of mentale klachten die wij aan gaan pakken.

Jouw agenda, gezinssituatie en financiële ruimte zijn daarbij ook van belang. Het proces moet zo stressvrij mogelijk verlopen. Dit betekent dat je niet te vaak moet hoeven trainen en op korte en lange termijn de kosten van jouw traject stressvrij moet kunnen dragen.

Zijn er vergoedingen mogelijk voor het traject?

De meeste van onze klanten betalen zelf hun traject. Dit geldt sowieso voor de personal training, small group training en vrij sporten.

Voor de diëtetiek is er soms sprake van een geringe deelvergoeding van het intakegesprek (drie uur) mits het eigen risico is opgemaakt en er sprake is van een medische indicatie.

Voor de fysiotherapie vergoeden de verzekeraars meer consulten. Raadpleeg jouw polis en neem contact op met onze fysiotherapeut om na te gaan hoeveel er vergoed wordt in jouw geval.

Omdat wij geen inmenging van zorgverzekeraars wensen in onze trajecten, hebben onze diëtist en onze fysiotherapeuten geen contracten met zorgverzekeraars afgesloten. Indien van toepassing, kan je een factuur ontvangen om zelf bij de zorgverzekeraar te declareren.

Wanneer kan ik bij jullie trainen?

Voor vrij fitness is onze sportschool zeven dagen per week van 06.00 tot 23.00 toegankelijk via de app. Voor personal training werken we op afspraak en het liefst met vaste trainingsmomenten. Onze trainers werken van maandag tot en met zaterdag op verschillende dagen en tijden afhankelijk van de momenten waarop klanten kunnen trainen.

Tijdens de kennismaking en proeftraining bespreken we welke dagen en tijden het beste passen in jouw geval.

Hoe vaak zijn er coachingsgesprekken?

De begeleiding in voeding begint met een intake van drie uur gevolgd door een tweede gesprek van 60 tot 75 minuten een à twee weken later.

Daarna plannen we gemiddeld een uur aan diëtetiek/coaching per vier weken. Dit kan betekenen dat we elkaar meermaals om de week een half uur spreken wanneer dit nodig is.

Of dat er 3 tot 4 weken tussen zitten en er een langer gesprek wordt gepland wanneer het afvallen en andere gestelde doelen goed op weg zijn en jij tussendoor geen vragen hebt.

Is jullie sportschool ook zo overvol?

We zijn geen sportschool, maar een gezondheidsclub ;). En gezondheid heeft ruimte nodig.

We werken daarom altijd op afspraak/inschrijving en zullen nooit meer mensen laten trainen dan onze faciliteiten toestaan.

En als al jouw buren, vrienden en familie ook zo’n nieuw lijf willen net als jij waardoor het hier storm loopt? Dan komt er desnoods een ledenstop.

Onze trainingszaal is bovendien modulair ingericht met acht squat racken waar je nagenoeg een volledige training kunt doen.

Daarnaast hebben we ruim voldoende bankjes, stangen, dumbbells, kettlebells, (kabel) apparaten en cardio apparaten om ruim 20 mensen tegelijk te kunnen laten trainen.

Dit zonder dat je elkaar in de weg loopt, je plan steeds moet aanpassen of constant op zoek moet naar een karabiner, stang of handvat.

Ik weet niet zeker of ik klaar ben voor een nieuw lichaam en leefstijl. Kan ik het een paar keer proberen?

Als je dit leest, sta je al op het punt om de knop om te zetten. Je bent niet zomaar op onze website beland. Waarschijnlijk heb je al vaker geprobeerd om blijvend af te vallen en is het niet gelukt. Logischerwijs brengt dit twijfels met zich mee.

Gelukkig is dit exact waar wij in gespecialiseerd zijn. We nodigen je van harte uit voor de kennismaking en proeftraining om vrijblijvend in kaart te brengen of wij jou aan dat nieuwe lijf kunnen helpen.

Wil jij dit ook?

Leven in plaats van overleven!

Yes! Dit is wat ik wil.

Boek een proeftraining en kennismaking Personal Training

*Jouw inschrijving is gratis. We gaan uitgebreid op zoek naar jouw daadwerkelijke potentie. We stellen jouw persoonlijke doelen vast en zorgen ervoor dat jij deze behaalt!