Meet our heroes

Wij zijn de
Reborn Health Club.

Het Reborn Health Club team poseert voor de camera, met Thierry, Niek en Gustaw.

Een groep winnaars

Personal training, diëtetiek, fysiotherapie, groepstraining, fitness, bedrijfsfitness en meer…

Awesome aging! Daar staan wij voor. Wij doen er als gezondheidscentrum alles aan om jou weer fit, klachtenvrij en gelukkig te krijgen. Samen komen wij erachter op welke gebieden wij jou kunnen bijstaan. Voor de een is dit op maar één onderdeel, voor een ander kan dit op alle onderdelen zijn.

‘The Health Guy’

Gustaw Kurkowski

Sportschoolhouder, personal trainer,
diëtist en leefstijlcoach

Na een zijstap richting de informatica heeft Gustaw zich vanaf 2006 toegewijd aan voeding en krachttraining. In de loop der jaren heeft hij steeds meer werkgebieden toegevoegd aan zijn arsenaal om een goede coach voor zijn klanten te kunnen zijn. Hij begeleidt jou als personal trainer, diëtist, leefstijlcoach en business coach.

‘Muscle Care Man’

Niek Schokker

Personal trainer, sportmasseur, fysiotherapeut in opleiding

Niek is een gemotiveerde personal trainer die de kennis en kunde van krachttraining combineert met het geven van activerende en ontspannende sportmassages. Niek heeft de opleiding Sport, Gezondheid en Management gedaan en is bijna klaar met de opleiding tot fysiotherapeut.

‘Firebird’

Thierry Roelfsema

Personal trainer en leefstijlcoach

Al tien jaar een enorme fitnessfanaat. Sinds het afronden van de opleiding Sport en Bewegen aan het Alfa-college heeft hij zich flink ontwikkeld op gebied van training, voeding en diverse groepslessen. Thierry is een rustige, duidelijke en perfectionistische trainer. Hij beweegt mee met de klant, zodat de trainingen voor iedereen leuk en uitdagend zijn.

Wil jij dit ook?

Leven in plaats van overleven!

Yes! Dit is wat ik wil.

Boek een proeftraining en kennismaking Personal Training

*Jouw inschrijving is gratis. We gaan uitgebreid op zoek naar jouw daadwerkelijke potentie. We stellen jouw persoonlijke doelen vast en zorgen ervoor dat jij deze behaalt!