Wat zou jij willen bereiken?

Wij zijn Reborn
Health Club

Wij zijn geen gewone sportschool. Je kunt wel vrij sporten bij ons. Net als bij reguliere sportscholen.

Maandbetaling

Take full control of the power Salient has to offer with our new exciting page builder. You’ll be grinning in delight when you see just how easy it is to create stunning layouts with little effort.

Train voor € ,- per maand
dwawdawd

 

Jaarbetaling

The days of being overwhelmed by long documents without any visual guidance are over – We have an entire video tutorial series available for you that’s narrated through the duration.

Train voor € ,- per jaar

Personal Training & Group Training

The looks & functionality you’ve been dying for are finally easily accessible. We know you’ll enjoy the freedom to showcase your content in the way that it deserves.

Ontdek meer

Vrij sporten

In onze gezondheidsclub grenzend aan de Hunze en Beijum, begeleiden wij voornamelijk 30 tot 70 jarigen met 10 tot 50 kilogram overgewicht en één of meerdere fysieke of mentale uitdagingen.

Wij zijn gespecialiseerd in deze persoonlijke transformatie trajecten. Daarnaast bieden wij onze klanten ook de mogelijkheid om zelfstandig vrij te trainen in onze fitness ruimtes.

In onze uitstekend uitgeruste sportschool (eigenlijk gezondheidsclub), kan je zelfstandig trainen zonder alle ergernissen van de reguliere massa clubs.

Wij kiezen onze klanten zorgvuldig uit, zodat de sfeer in onze club ontspannen, no-nonsense en egovrij blijft.

Kijk verder en ontdek onze faciliteiten.

Ben je toe aan fijne sportervaring?

Kom bij ons sfeerproeven.

Plan rondleiding ✅

En meld je daarna gerust aan. Vooral als je niet het sportschooltype bent ;).

Waar draait het om?

Zelfstandig trainen zonder belemmeringen of ergernissen.

Wat maakt onze open gym nou zo goed? Wij houden niet van zaken die onze training in de weg staan. Daarom trainen wij graag in een ruimte die:

  • Voldoende apparatuur heeft
  • waar alles ligt waar het hoort
  • schoon en fris is
  • zonder teveel herrie
  • met voldoende spiegels maar niet overal
  • zonder teveel testosteron of half ontblote lijven.

Met andere woorden. Een ruimte waar je fijn kunt sporten zonder alle ergernissen van grote clubs.

Ervaring van onze klanten 

Ervaring van onze klanten 

Ervaring van onze klanten 

Ervaring van onze klanten 

Ervaring van onze klanten 

De trainingen en (voedings)begeleiding van Gustaw kan ik aan iedereen aanbevelen. Sinds twee maanden sport ik wekelijks met Gustaw. Na jarenlang rug- en schouderklachten te hebben gehad, wilde ik een andere behandeling proberen. Ik wist echter niet goed wat ik kon verwachten. Wat kon Gustaw anders doen dan andere fysiotherapeuten waar ik al onder behandeling was geweest? Gustaw bleek echter een observerende en motiverende trainer, maar bovenal een inspirerende persoonlijkheid. Hij gaat gericht te werk zonder mijn persoonlijke situatie uit het oog te verliezen, en weet mij iedere training andere inzichten te bieden.

Ik ben ontzettend verrast door de snelheid waarmee ik onder zijn begeleiding resultaten heb geboekt, en dat door slechts een half uur per week met Gustaw te trainen. Ik heb minder rugklachten, meer energie, en vooral meer kracht. Ik ga met goede hoop verder met de persoonlijke trainingen!

Barber van der Laan

Ik ben 59 jaar en ben in januari 2018 begonnen met trainen bij Gustaw en Thijs, April 2017 zijn er bij mij twee stents geplaatst, Ik was altijd al sportief bezig wielrennen en hardlopen maar mijn zelfvertrouwen had een flinke deuk opgelopen. Via Klaas Jan Dijkman zijn enthousiast verhaal en de positieve berichten die ik op facebook zag voorbijkomen dacht ik misschien wel iets voor mij. En dat is het zeker ik ben begonnen met twee keer per week trainen af en toe zwaar maar ik voel me er zeer goed onder. Ook mijn zelfvertrouwen is weer terug Ik heb me inmiddels opgegeven voor 3 trainingen per week het werkt verslavend. Ook de begeleiding voedingsadvies werkt zeer inspirerend ik klooide altijd maar een beetje aan met eten. Als het maar makkelijk te maken was. Ben nu veel bewuster met voeding bezig en voel me er zeer goed bij. Veel geleerd de afgelopen maanden.

Henk Kramer

Erg tevreden. Dmv uitleg en tools van Gustaw mijn doelen bereikt. Na maanden worstelen en mijn eetpatroon drastisch aangepast te hebben is het achteraf de moeite waard geweest.

Tamara van Woerkom