Wat zou jij willen bereiken?

Wij zijn Reborn
Health Club

Wij zijn geen gewone “sportschool”. Je kunt wel vrij sporten bij ons. Net als bij reguliere sportscholen.

De kern van ons werk bestaat echter uit persoonlijke transformatie trajecten waarbij afvallen, verhelpen van fysieke (en mentale) klachten en een lichaam op bestelling, centraal staan.

Meer dan alleen een sportschool

Door onze ruime sportfaciliteiten, zou je ons kunnen verwarren met een reguliere sportschool. We zijn echter verre van dat.

Wij noemen onszelf liever een gezondheidscentrum. Maar dan niet zoals je hem kent van de gezondheidscentra zoals je die ziet bij huisartsenpraktijken. Dit zijn namelijk ziektezorg centra.

Wij richten ons hoofdzakelijk niet op jouw “ziekte” of andere problemen maar juist op jouw gezondheid. Dat is waar we voor gaan zorgen. Dat jouw gezondheid steeds naar een hoger niveau wordt getild. Zo hoog als jij wilt en jouw aanleg toelaat.

Met de verschillende specialisten die bij ons werken, zorgen we er voor dat jouw (ziekte)belemmeringen geen probleem meer vormen zodat je zo goed mogelijk het traject doorloopt en eindelijk echt aan jouw gezondheid kunt werken. Dit met de nodige uitdagingen maar ook de benodigde begeleiding!

Vanuit een uitgebreide kennismaking en proefles personal training, maken wij samen met jou een passend plan voor de korte en lange termijn.

Hiervoor zetten we de volgende zaken in:

 • Personal training
 • Small group personal training
 • Vrij sporten
 • Fysiotherapie
 • Manueel therapie
 • Shockwave therapie
 • Dry needling
 • Sportmassage
 • Diëtetiek
 • Leefstijlcoaching
 • Supplementen
 • Food tracker app
 • Trainings tracker app

Met deze aanpak bestel je jouw lichaam á la carte. En dankzij ons uitgebreide dienstenaanbod en wetenschappelijk onderbouwde aanpak, kan je er gerust van zijn dat er ook voor jou een passend plan komt.

Traject op maat

Elk lichaam is anders. En dus elk traject ook. Meer weten? Start jouw reis met 1 druk op de knop.

Meer over jouw transformatie

Wat behandelen we
tijdens een traject?

Trainingen

Voeding

Supplementen

Fysio

Coaching

App

Meer over jouw traject

Maar wij bieden nog meer!

ONZE OPEN GYM

De open gym is van alle gemakken voorzien. Denk bijvoorbeeld aan genoeg kracht en cardio apparaten zodat je nooit hoeft te wachten en je zonder problemen je training kan voltooien. Geen zorgen, mocht het drukker worden i.v.m. toenemende drukte, dan breiden we gewoon uit! Er is namelijk genoeg plek in ons pand aan het Lamsoor.

De open gym

300+

sporters zijn jou
voorgegaan

Ervaring van onze klanten 

Ervaring van onze klanten 

Ervaring van onze klanten 

Ervaring van onze klanten 

Ervaring van onze klanten 

De trainingen en (voedings)begeleiding van Gustaw kan ik aan iedereen aanbevelen. Sinds twee maanden sport ik wekelijks met Gustaw. Na jarenlang rug- en schouderklachten te hebben gehad, wilde ik een andere behandeling proberen. Ik wist echter niet goed wat ik kon verwachten. Wat kon Gustaw anders doen dan andere fysiotherapeuten waar ik al onder behandeling was geweest? Gustaw bleek echter een observerende en motiverende trainer, maar bovenal een inspirerende persoonlijkheid. Hij gaat gericht te werk zonder mijn persoonlijke situatie uit het oog te verliezen, en weet mij iedere training andere inzichten te bieden.

Ik ben ontzettend verrast door de snelheid waarmee ik onder zijn begeleiding resultaten heb geboekt, en dat door slechts een half uur per week met Gustaw te trainen. Ik heb minder rugklachten, meer energie, en vooral meer kracht. Ik ga met goede hoop verder met de persoonlijke trainingen!

Barber van der Laan

Ik ben 59 jaar en ben in januari 2018 begonnen met trainen bij Gustaw en Thijs, April 2017 zijn er bij mij twee stents geplaatst, Ik was altijd al sportief bezig wielrennen en hardlopen maar mijn zelfvertrouwen had een flinke deuk opgelopen. Via Klaas Jan Dijkman zijn enthousiast verhaal en de positieve berichten die ik op facebook zag voorbijkomen dacht ik misschien wel iets voor mij. En dat is het zeker ik ben begonnen met twee keer per week trainen af en toe zwaar maar ik voel me er zeer goed onder. Ook mijn zelfvertrouwen is weer terug Ik heb me inmiddels opgegeven voor 3 trainingen per week het werkt verslavend. Ook de begeleiding voedingsadvies werkt zeer inspirerend ik klooide altijd maar een beetje aan met eten. Als het maar makkelijk te maken was. Ben nu veel bewuster met voeding bezig en voel me er zeer goed bij. Veel geleerd de afgelopen maanden.

Henk Kramer

Erg tevreden. Dmv uitleg en tools van Gustav mijn doelen bereikt. Na maanden worstelen en mijn eetpatroon drastisch aangepast te hebben is het achteraf de moeite waard geweest.

Tamara van Woerkom

Ook benieuwd naar jouw nieuwe lichaam?

Plan nu je gratis intake gesprek en proefles.

Plan je gratis intake

Onze kennisbank

Tips en artikelen over voeding en training

Filter

Tips

Koningsdag

Geniet je van je welverdiende vakantie of moet je gewoon aan het werk? En hoe…
Tips

Bevrijdingsdag

Heb je een leuke Koningsdag gehad? Ben je naar de rommelmarkt of een festival geweest…